Friday, September 22, 2006

fogpótlás

A FOG (az első, a bal alsó egyes) már két hete kinn van, de még mindig nagyon pici, és lehetetlenség lefotózni. helyette:
rácsodálkozás a teraszon
rácsodálkozás a fürdőben
most nem menekülsz, te gumikacsa!

további, fogzáson kívüli események: zajlik a nappali alvások számának 3-ról 2-re való csökkentése. még nem mindig megy. ezen kívül zajlik a bélrendszer zöld színű főzelékekkel (spenót, borsó) való megismertetése. alakulgat. új fejlemény: kapaszkodva ül! nem új fejlemény: még mindig nem mászik. asszem, túl nehéz lehet a hasa...

3 Comments:

Blogger Virtualista said...

micsoda fejlodes kerem! es ez mar az igazi haja, ugye?
a fozelekeket neki fuszermentesen kell fozni?
nagyon edes nagyfiu ;))

September 22, 2006 9:32 AM

 
Blogger moncsi said...

a hosszú fekete haja teljesen kihullott, helyette lett ez a szőke. egy éves koromig állítólag én is szőke voltam. meg péter is. lehet, hogy minden kisgyerek szőke egy darabig? hm.
igen, a "főzelék" neki még teljesen natúr só és fűszermentes.

September 22, 2006 1:26 PM

 
Blogger Virtualista said...

Megint megnézegettem Marcit. ;)) A középső kép olyan, mintha ő fogná a gépet és ő csinálta volna magáról a fotót. Képzeld a dokinéni szerint egy kicsit duzzadt a blanka fogínye és ajánlott fogzáskönnyítőt, azért nem lesz még a héten foga, de már ilyenkor készül rá az ínye. Meg kapott ecsetelőt a lepedékes nyelvére, nehogy szájpenésze legyen. ahát remélem sikerül megelőzni, nem kérdeztem ott, de talán a sok bukástól van? Nektek volt ilyen?

September 25, 2006 10:42 AM

 

Post a Comment

<< Home