Wednesday, September 27, 2006

megFOGtam

elcsíptük a fogat! mármint képileg. azóta már a mellette levő is kibújt, talán az is látszik kicsit. azért elég sokkoló élmény lehet neki, hogy eddig nem volt semmi ilyen kemény, éles valami a szájában, most meg van. nem is mindig örül neki...



hétvégén először hagyom itt éjszakára marcit. és rögtön 2-re. péter marad vele nagymamával megerősítve veszprémben. én ui. csajos hétvégére utazom a barátnőimmel! már nagyon-nagyon várom! de azért kicsit izgulok is :-) a mai bevásárlás kicsit másképp fog kinézni, mert elmegyek ugyan a gyógyszertárba a popsikrémért, de a kaisersben nem kenyeret, tejet, hanem pletykalapokat és cigit fogok venni. nem tudom mit fog szólni a pénztáros, aki mindig kedvesen gügyög marcinak... lehet, h most kihagyja...

8 Comments:

Blogger Virtualista said...

Hú, Moncsi ez szuper jó lesz, de ezek szerint a piát nem te viszed, csak a cigit.;)) Hova mentek?
A fogat jól elcsíptétek tényleg és nagyon tetszik az ucsó kép is, a közeli Marciról, nagyon szép kis pofija van, és micsoda szempillái!
Lulunak is ajánlott a doktornéni fogzáskönnyítő zselét, mert kicsit szélesnek és gyulladtnak látta a fogínyét, de még csak egyszer kentem, nemtom az volt-e a baja. Meg pár napja időnként apró buborékokat fúj, az is a fogzás kezdete lehet? Gondolom még pár hónapig nem jön a foga, csak készülődik az ínye.
Marci már így ül magában? Miket csinál még?

September 27, 2006 11:22 AM

 
Blogger ladybug said...

nagyon szép, az utolsó kép szívdöglesztő:)

September 27, 2006 11:49 AM

 
Blogger moncsi said...

Monoszlón (Balaton-felvidék) van az egyik barátnőméknek háza (kinti fűthető pezsgőfürdős medencével :-), oda megyünk. A Camparit itthonról nyúlom le :-) A társaság alap piái: cuba libre aka bacardi-kóla, campari-juice és újabban epres daiquiri (bacardi + granini eper). utolsót sok jéggel nagyon érdemes kipróbálni! persze majd a tejüzem bezárása után ;-)

már most duzzadt lulu ínye?! nálunk úgy indult, hogy az öklét állandóan a szájába nyomta, és ömlött a nyála (azóta is). de ez több hétig/hónapig eltartott, mire az első fog kibújt. a dentinox gél nekünk segít. meg a masszírozás. bár néha eltolja a kezemet, hogy ne nyúljak a szájába, de amikor meglátja a kezemben a kis tubust, akkor már tátja is a száját :-) a buborékfújást hülyéskedésből is csinálja, de a fokozott nyálképződéshez azért lehet köze.

nem ül még magában, csak ha elöl kapaszkodik. de babakocsiban pl már nem alszik, hanem felülve nézelődik. minél nagyobb lesz, annál jobban zavarják az ingerek az alvásban, úgyhogy ő már nappal is csak kiságyban, kicsit lesötétítve alszik. a
a kúszás még nem megy. ott tart, hogy felhúzza a fenekét négykézlábba, de még nem tud arrébb menni. a nyuszi ugrással próbálkozik, de csúnya elhasalás lesz belőle.

az utolsó képre én is nagyon büszke vagyok! :-))

September 27, 2006 1:14 PM

 
Blogger moncsi said...

ja, és nyálömlés ellen, ruhavédelem gyanánt, férfi zsebkendő cowboyosan a nyakba kiváló!

September 27, 2006 1:18 PM

 
Blogger iszting said...

szerintem is nagyon szep a szempillas kep -nemcsak a pilla, hanem pl. a gyonyoruszep bor miatt is. o, micsoda srac!
a foghoz gratulalok, neked meg nagyon jo szorakozast es kikapcsolodast kivanok!

September 28, 2006 12:31 AM

 
Blogger brbx said...

bocsánat, nem bírom megállni :) micsoda helyes srác ez a Marci!! :))

September 28, 2006 1:18 AM

 
Blogger moncsi said...

nagyon büszke vagyok! :-)))

September 28, 2006 1:55 AM

 
Blogger moncsi said...

és külön nagyon-nagyon örülök ladybug és barbara teljesen objektív kommentjének!! :-)

September 28, 2006 7:57 AM

 

Post a Comment

<< Home