Friday, October 20, 2006

E.T.

gyorsan felrakok még egy postot, mert most egy hét netmentes hét következik: péter athénban tréningezik, mi meg marcival a nagyszülőknél. most sem leszek túlzottan bőbeszédű, de a képeket azért elmagyarázom. a szobafenyősön az a lényeg, hogy marci már mászik. előre! mint egy bozótharcos. csak kicsit féloldalas: bal kézzel és jobb lábbal húz. a másikon pedig kérem - ha egyébként nem tűnne fel - ül! támaszték nélkül, stabilan. na ezek vannak.



5 Comments:

Blogger Virtualista said...

micsoda nagyfiú!
az alsó képen nemcsak ül, hanem közben gondolkodik is. nagyon édes ;))

October 21, 2006 9:53 PM

 
Blogger Virtualista said...

meselj, h bírtad net nélkül? neha olyan jo, nem? de most mar tegyel fel szepen uj fotokat es kerunk rovid beszamolot is ;)

October 28, 2006 11:36 PM

 
Blogger moncsi said...

vmi van ezzel a bloggerrel, mert nem jól írja ki, h hány komment van...
háát, szerintem nem olyan jó net nélkül. én nehezen bírom. fényképezőgépet viszont nem vittem a nagyszülőkhöz :-( kicsit el vagyok mostanában lustulva, nem nagyon csináltam új képeket.
még mindig küzdünk ezzel a ro**dt fogzással. meg az óraátállíással. hiába tesszük le egy órával később aludni (mármint régi idő szerint), azért még nem alszik reggel egy órával tovább. hiába, továbbra sem mennek a dolgok gombnyomásra. pedig jó lenne :-) de ahogy egyre nagyobb, egyre viccesebb dolgokat bír csinálni. hétvégén nagyon sokat nevettünk rajta :-)

October 30, 2006 2:07 AM

 
Blogger Virtualista said...

Az óraátállítást mi kicsit kicseleztük, Laci ötlete volt, hogy már pénteken elkezdjünk negyedórát visszalépni Lulu időben, és ugyan én teljesen össze voltam zavarodva 3 napig, de úgy tűnik Lulu átállt. Azért nehezebben aludt el valamiért hétvégén, sőt ma sem tudom mi lesz, most meg a délelőtti alvást hagyta ki szinte teljesen, viszont séta alatt bealudt, most is alszik a gangon, anyukám felügyeli. Laci bécsben, de nekem nem volt erőm ma kicuccolni, így anyukám alszik ma itt, olyan hülye fejfájásom van tegnap óta, ez is biztos az időjárás-átállítástól. ;)
Miket csinál Marci?
Ma a narancs-bundanadrágban és a csíkos kabátban sétáltunk. Mondjuk nem sok látszott belőle, mert jól be is volt takarva. ;))

October 30, 2006 5:31 AM

 
Blogger moncsi said...

mi is pénteken indítottunk az átállással, és a későbbi lefektetés ment is, csak reggel nem akar egyelőre 1 órával tovább aludni. talán most 7-kor túl világos van.
marci nem akar leállni a súlygyarapodással. annyit eszik, hogy még most is képes 25 dekát hízni egy héten. 9,5kg 8 hónaposan. mondjuk elég hosszú, 74cm. nagyjából akkora, mint egy egyéves. csak éppen cipelni kell! egyelőre nem lépett tovább: kúszik féloldalasan, és a felülést gyakorolja. meg rámol. alsó polcokról mindent le.
sajnos eljött a bundanadrág ideje :-(

October 30, 2006 7:48 AM

 

Post a Comment

<< Home